TAN Afdeling Noord  logoNoord

- 30 september
Een kijkje in de garage van Bé Riemeijer en Dany Zwarberg.
Vanaf 13.00 uur zijn jullie welkom bij Bé Riemeijer in Uithuizermeeden.
Bé heeft een Citroen U23 vrachtauto gerestaureerd en kan daar het nodige over vertellen.
Om ongeveer 14.30 uur à 14.45 uur vertrekken wij naar Termunterzijl voor een kijkje in de garage van Dany Zwarberg.
Hij heeft een Citroen B14 gerestaureerd. In zijn goed uitgeruste garage is veel te zien waar Dany informatie over kan geven.
Rond 17.00 uur sluiten we de bijeenkomst af, zodat iedereen rond etenstijd thuis kan zijn. Nadere informatie volgt per e-mail.

- 13 t/m 15 oktober
In het weekend van 13 tot en met 15 oktober is TAN Afdeling Noord vertegenwoordigd in de stand van de Franse autoclubs tijdens de Oldtimerbeurs in het Sportcentrum te Leek.

- 22 oktober
Op 22 oktober rijden wij onze traditionele snertrit. Vertrek- en eindpunt voor deze rit is camping Graswijk, Graswijk 26, 9405 TD te Assen.
Zie www.camping-graswijk.nl. Na een rit door de omgeving sluiten wij deze middag af met erwtensoep.
Meer informatie volgt via e-mail.

-18 november
Het inmiddels al een jarenlange traditie: Techniek en Beaujolais in Yde!
Dit jaar gaan we in Yde dieper in op de theorie en techniek van deelreparaties aan de carrosserie en aan plaatwerkdelen zoals deuren en spatborden van de Traction.
Waar moet je bij deze reparaties zoal op letten, wat kun je lassen of wat juist niet. Hoe ga je om met spatborden die aan trillingen onderhevig zijn en behoudt je de stijfheid ervan?
Op deze vragen zal een antwoord gegeven worden op zaterdagmiddag 18 november. Als vanouds zullen Mark Hermsen en Gerrit Jansen deze middag voorbereiden.
In hun presentatie worden zij professioneel ondersteund door Arjen Antonisse, die vanuit zijn praktijk ons het een en ander uit de doeken zal doen en ons de juiste tips mee zal geven.
We beginnen om 13:00 uur en het adres is: Wiedbosweg 2, Yde. Net als voorgaande jaren hoef je je niet vooraf aan te melde; wel graag zelf voor een eenvoudig klapstoeltje zorgen vanwege de beperkte ruimte.
Na het technische gedeelte zullen we met elkaar de jongste wijn uit Frankrijk proeven: de Beaujolais Primeur 2017!
Voor verdere informatie: Gerrit Jansen, 050-4063709 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.