TAN Afdeling Noord  logoNoord

Zondag 26 juni: Grünniger toertocht

Op zondag 26 juni gaan we toeren door het mooie Grünniger Hogeland. We verzamelen om 10:30 uur in Het Noord-Nederlands Trein & Tram Museum. Dit museum is te vinden in de Stationsstraat 5 te Zuidbroek. Nadat we ons tegoed hebben gedaan aan koffie met appelgebak kunnen we rustig het museum gaan verkennen. Rond 12:30 uur vertrekken we voor een rondrit door het Hoogeland. In de route zijn een paar leuke stops opgenomen die geheel naar eigen keuze te bezoeken zijn.  Alles zou teveel tijd kosten maar voor ieders interesse is zit er wel wat tussen. Het eindpunt van de route is Zoutkamp.

Deze keer graag zelf zorgen voor lunchpakket c.q. picknick pakket voor onderweg.

Als je mee wilt doen, graag een berichtje naar Libbe ivm de catering in het museum en geef even aan met hoeveel personen je komt. Mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot zondag 26 juni  in Zuidbroek

Vriendelijk groet namens bestuur TAN Noord

PS Houdt er rekenschap mee dat de rondweg Groningen vaak dicht zit in weekenden. Ga eventueel via Zuidlaren Hoogezand dan via Sappemeer met vreemd bochtje naar Zuidbroek dan heb je gelijk al mooie warming up voor de rit😊

Nieuwtjes

Artikel + foto's Grünniger rondrit toegevoegd.

Agenda