TAN Afdeling Noord  logoNoord

Evenementen 2021.

 

25 april 2021:  Route door het Hogeland vertrek vanuit Oldehove. (Uitgebreide informatie  heeft u via de mail ontvangen)

Het verheugd ons als bestuur u te kunnen uitnodigen voor een rit.
Ondanks alle corona maatregen hebben we toch gemeend een verantwoorde rit te kunnen organiseren samen met LocalGroningen.

Als u zich aan de corona afspraken houdt (1,5 meter afstand en mondkapje) en de onderlinge contacten beperkt houdt, moet het verantwoord kunnen.

De datum is zondag 25 april 2021 en we gaan vanaf 11.00 starten per 4 auto’s, na aanmelding krijgt u een definitieve tijdsplanning.
We starten bij:
Mevr. Wil Hoogeboom,
Jensemaweg 3,
9883 TH Oldehove

Telefoonnummer voor noodgevallen is 050-4030930. Mevr. Hoogeboom heeft op dit adres een B&B en we mogen gebruik maken van haar toilet voorziening.
Bij de start krijgt u een route boek met info over de route en een lunchpakket met koffie voor 2 personen. Bij dieet of andere wensen dit even doorgeven bij de aanmelding

Het is een route door het Hoogeland van Grun, route is ongeveer 70 km.
De eigenbijdrage per auto is €10,00 voor 2 personen, extra lunchpakket is eventueel te bestellen voor €10,00 per persoon, overschrijven op bankrekening zoals hieronder aangegeven, Niet op rekeningnummer van TAN Noord.
Overmaken op rekening NL67 RABO 0236 258257 ten name van: L. van Es J. van der Kuip.
Onder vermelding van: Rit TAN 25-04 en aantal personen wat meegaat.
Naast de corona beperking hebben we nog een beperking maar daar zullen we niet veel last van hebben, max. aantal deelnemers is 30 auto’s dus wie het eerst komt, het eerst maalt.
Opgeven met mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en aantal personen, als bedrag ook is overgemaakt bepaald dat uw plaats in de opgave rij.