TAN Afdeling Noord  logoNoord

Algemene ledenvergadering/Nieuwjaarsbijeenkomst

Op zondag 21 januari 2018 druppelden de leden langzaam de Skûle binnen voor de Algemene ledenvergadering en Nieuwjaarsbijeenkomst. Om 13.45 uur opende de voorzitter de vergadering.

Lees meer...

Filmavond met Vegter van Slooten.

Filmavond met Vegter van Slooten. Op 1 maart heeft Vegter van Slooten (92 jaar) ons verteld over de reis van 53.000 kilometer, die hij met zijn vriendin Dinie Vrieling heeft gemaakt in een Goggomobil.

Lees meer...

Hemelvaartrit TAN Zuid 2018

Op 11 mei jongstleden waren wij te gast bij TAN afdeling Zuid. Zij verbleven tijdens het Hemelvaartsweekend op camping de Wite Burch te Bakhuizen in Gaasterland. Door Bennie Mous, Piter Risselada en Libbe van Es was namens onze afdeling voor deze dag een rit uitgezet. Samen met de leden van afdeling Zuid werd gestart vanaf de camping en via oude dijkweggetjes reden wij richting Lemmer voor een bezoek aan het Ir. D.F. Wouda stoomgemaal. Na de rondleiding door het gemaal

Lees meer...

Traction ontwaakdag

Traction ontwaakdag

Zaterdag 24 maart stonden al vroeg een aantal Tractions voor een inspectie geparkeerd bij garage Veldma Jansen in Groningen. Tijdens de koffie werden de aanwezigen welkom geheten. Een speciaal welkom was er voor Kor Postema de inspecteur (en lid van TAN-Noord) van de Tractions voor deze dag. De voorzitter benadrukte nogmaals dat de eigenaars van de Tractions zelf verantwoordelijk zijn voor de technische staat van hun voertuigen. De afdeling biedt deze dag aan de leden de mogelijkheid om hun voertuig te laten inspecteren.

Lees meer...

Citroëns and Coffee

Zaterdag 26 mei werd door de familie Smilda, in samenwerking met autocentrum Leek, voor de derde keer in successie Citroëns and Coffee georganiseerd. Dit is een gezellige bijeenkomst voor Citrofielen en hun auto’s. je kunt langskomen met je Citroën, koffie drinken, een wijntje proeven of een model-auto voor je verzameling kopen. Voor de inwendige mens is er tevens een als foodtruck ingerichte Citroën HY. In de showroom zag je

Lees meer...

Subcategorieën