TAN Afdeling Noord  logoNoord

 Zaterdag 19 november 2022 waren we welkom bij Gerrit en Ypie Jansen in Yde. Het is een jaarlijkse traditie dat de zaterdag na de derde donderdag in november we elkaar in Yde ontmoeten.

Lees meer...

Nadat zich aanvankelijk maar 5 equipes aangemeld hadden verschenen er toch nog 20 equipes aan de start van de Snertrit in het Friese Rottum. Binnen werd iedereen voorzien van koffie met koek waarna de Jan Riewald allen welkom heette en een goede rit wenste.

Lees meer...

In het kader “van leden voor leden” was er op 24 september 2022 mogelijkheid om je traction te laten keuren in de garage van Roelan Eikelboom “Atelier Méchanique”te Wolvega.

Lees meer...

Op 28 augustus 2022 was er een rit door Friesland uitgezet door Jan Zeinstra en Libbe van Es.

Lees meer...

Op zondag 26 juni verzamelden zich 10 Tractions bij het treinmuseum in Zuidbroek voor de start van een rit dwars door het Groninger Hogeland.

Lees meer...

Zaterdag 9 april 2022 was er een gratis technische keuring van 4 tractions van TAN Noord bij TAN erkende garage van Richard Seidel in Assen.

Lees meer...

Op 6 maart werd de (door Corona verlate) nieuwjaarsreceptie in Drachten gehouden. Tijdens deze receptie vind ook traditioneel de Jaarvergadering van TAN Noord plaats.

Lees meer...

Agenda

13 mei:  Technische controle bij Edwin Dijksterhuis in Drachten.

1 & 2 juli: Jubileumweekeinde TAN-Noord 50 jaar.